Grattis! Ditt företag står med på 33-listan!

Tidigare i år blev ni föreslagna för Ny Tekniks startuplista, 33-listan.
Nu pågår arbetet för redaktionens jury att syna alla föreslagna företag. Arbetet kommer att pågå till i oktober, och listan presenteras i sin helhet 16 november, 2023.

Redaktionens jury går igenom flera hundra svenska unga företag för att hitta dem som vi menar är Sveriges 33 bästa teknikstartups 2023. Under det arbetet är det många som faller bort, till exempel av formella skäl (att man inte lever upp till kriterierna) eller för att juryn anser att företaget inte har kommit tillräckligt långt i sin utveckling.

Läs mer om 33-listan här

Ny Teknik Group, som ger ut tidningen Ny Teknik, vill gärna fortsätta ha kontakt med alla som har blivit föreslagna och är med i processen runt 33-listan. Ny Teknik Group planerar event, seminarier, kurser och andra aktiviteter som kan vara av intresse för unga teknikbolag och vi vill gärna ha möjlighet att bjuda in ert företag till den typen av sammanhang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait